Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
  •  Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

Domusa Teknik

Sinds 1976 toegewijd aan de ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor verwarming en comfort

Opgericht in 1976 en gevestigd in Errezil Spanje, is Domusa Teknik in de loop der jaren uitgegroeid tot marktleider in haar thuisland Spanje. Ook buiten de landsgrenzen is Domusa Teknik sterk vertegenwoordigd in meer dan 20 landen over de gehele wereld. De export bedraagt momenteel ca. 40% van de totale omzet en groeit gestaag. Meestal wordt gewerkt met lokale bedrijven als verdelers, maar voor de landen Frankrijk, Portugal, Italie, Chili en het Verenigd Koninkrijk heeft Domusa Teknik eigen verkoopkantoren opgericht.

Alle producten worden op de hoofdzetel in Errezil vervaardigd. De fabrieksoppervlakte van 10.000 m2 en de bijbehorende magazijnen van 4.200 m2 bieden momenteel werkgelegenheid aan ca. 210 werknemers.

Sinds 1999 is Domusa Teknik een Coöperatie, wat de betrokkenheid van de werknemers bij het bedrijf bijzonder ten goede komt. Als dochterbedrijf van de Mondragon Corporation maakt Domusa Teknik deel uit van het grootste industriële concern van Baskenland, waarin wereldwijd ca 74.000 werknemers actief zijn.

Naast ketels voor het stoken op biomassa produceert Domusa Teknik eveneens zonnecollectoren, boilers, buffervaten, warmtepompen,  en diverse accessoires. ook worden in de fabriek in Errezil elektrische ketels, gaswandketels en traditionele olieketels geproduceerd. Door een gedreven afdeling voor productontwikkeling wordt continue gewerkt aan verbetering van bestaande producten, en het uitwerken van nieuwe ideeën.

Domusa Teknik is met Pelletkachel Lemmer B.V. de samenwerking aangegaan voor de verdeling van haar producten in de provincies Friesland, Flevoland en Limburg. Pelletkachel Lemmer B.V. zal in deze samenwerking natuurlijk zorgen voor de leveringen naar haar dealers, maar eveneens zorg dragen voor de juiste documentatie, technisch advies, scholing van de installateurs en natuurlijk voor de aftersales. Pelletkachel Lemmer B.V. kent de Nederlandse markt, en vormt zo de perfecte schakel tussen fabrikant, installateur, dealer en de consument.

Dealer worden van Domusa ?